Zoeken

Kalender

Februari 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Social Sharing

Bookmark and Share     

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 38 gasten en geen leden online

 

Vanaf heden is het nieuwe boek "Keltische Symbolen" verkrijgbaar, geschreven door auteur David Dom, tevens voorzitter van de vzw New Order of Druids. Het boek behandelt meer dan 80 bekende en minder bekende Keltische symbolen, zoals de triskel en de triquetra, het Keltische kruis en knoopwerk, de Wereldboom en de Ogham bomen, dieren en heraldische symbolen, enz...

Het boek is te koop aan 12 € en verkrijgbaar op de maandelijkse bijeenkomsten in Antwerpen, alsook op evenementen waar de New Order of Druids met een info- & verkoopstand staat. Tevens kan je het boek online aankopen op de website van de uitgever Lulu:

http://www.lulu.com/shop/david-dom/keltische-symbolen/paperback/product-21868757.html#productDetails

Vanaf 2015 zal het boek ook beschikbaar zijn op andere websites zoals Amazon, en zal het in je lokale boekenwinkel bestelbaar zijn via Ingram. 

Vanaf heden is de Bardische Jongerencursus beschikbaar in het Nederlands op onze internationale NOD website. Deze cursus is gratis voor al onze leden, inclusief begeleiding van mentor.

Je dient wel eerst een account aan te maken op onze website op:

http://www.druidcircle.org/

Een account aanmaken is ook geheel gratis inclusief toegang tot de Bardische Jongerencursus. Nadat je een account geregistreerd hebt en je bent ingelogd, ga je naar de menulink "Druïdenschool" en zal je merken dat de cursus in de lijst staat (zorg er wel voor dat de taal van de website in het Nederlands staat, door op het Belgische vlaggetje te klikken links boven indien nodig).

Het Nederlandstalig boek van de Bardische Jongerencursus (genaamd "Leerling van het Woud") zal in 2011 worden uitgebracht.

De website van de New Order of Druids draait nu al een tijdje bij de webhosting-provider Priorweb. Maar hun meest recente nieuws verheugt ons ten zeerste, want Priorweb is nu voor een volle 100% overgeschakeld naar groene energie! Graag delen wij met u hun boodschap:

Wij zijn trots u te kunnen aankondigen dat onze producten en diensten op 100% groene stroom draaien. Bovendien zijn we ook verheugd over de inspanningen die we dagelijks doen om onze eigen ecologische voetafdruk te verkleinen. Ter gelegenheid hiervan hebben we een nieuwe pagina op onze website uitgewerkt, die u kan vinden op http://www.priorweb.be/eco.

Zie je iets interessant op de NOD site dat je wil delen met je vrienden op Facebook, Myspace of eender welk ander sociaal netwerk? 

Dat kan snel en gemakkelijk - scroll naar beneden en klik "share" in de rechterhoek!

Let wel op: dit is enkel mogelijk voor pagina's die publiek beschikbaar zijn, en niet voor forum topics.

Probeer het vandaag nog uit!